Top kwaliteit graszoden 100% Hollands product

Graszoden van Graco: topkwaliteit!

Graco graszoden heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van graszoden en grasmatten. Wij hebben een groot perceel grond waarop wij alleen de hoogste kwaliteit gras kweken. Nu kan ook jij profiteren van onze ervaring en top kwaliteit grasmatten online bestellen!

Prijs voor uw graszoden bekijken

Bereken snel en gemakkelijk wat topkwaliteit grasmatten voor jouw gazon kosten, en bestel meteen online!

Veelgestelde vragen

Is de kwaliteit van jullie graszoden echt zo goed?

Ja wij durven gerust te zeggen dat wij topkwaliteit graszoden leveren.

Is levering de volgende (werk)dag altijd mogelijk?

Nee, wanneer het weer het niet toelaat om de graszoden te ’snijden’ bijvoorbeeld door vorst kan er niet de volgende werkdag al geleverd worden. Wij nemen in dat geval contact met u op om een afspraak te maken.

Bevatten jullie graszoden ook netten?

Nee onze graszoden hebben als (uniek) kenmerk dat er geen (plastic) netten gebruikt worden. Doordat onze graszoden langer groeien hebben we meer stevigheid in de grasmat door een betere beworteling.

Kan ik de graszoden ook ophalen?

Ja dat kan, bestel via de site en kies je afhaaldag en tijd. De tijden zijn doordeweek om 8.00, 13.00 en tussen 16.00-22.00 en op zaterdag de hele ochtend.

Waarom moet ik mijn postcode invullen?

De postcode hoef je voor de bereking van de prijs alleen in te vullen als de graszoden bezorgt moeten worden. Dat heeft te maken met de afstand die de vervoerder moet afleggen om de graszoden te bezorgen. Als je de graszoden afhaalt is het voor de berekening niet nodig maar vragen we bij het bestellen wel naar je gegevens zodat we je kunnen bereiken als er contact nodig is.

Moet ik extra m2’s bestellen?

Ja reken altijd 5% extra vanwege snijafval. Bij grasvelden met veel hoeken of ronde vormen is het verstandig nog wat meer extra te bestellen omdat je dan meer afval hebt.

Andere vraag

Heb je aan andere vraag? Neem gerust contact met ons op!