Top kwaliteit graszoden 100% Hollands product

Graszoden van Graco: topkwaliteit!

Graco graszoden heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van graszoden en grasmatten. Wij hebben een groot perceel grond waarop wij alleen de hoogste kwaliteit gras kweken. Nu kan ook jij profiteren van onze ervaring en top kwaliteit grasmatten online bestellen!

Prijs voor uw graszoden bekijken

Bereken snel en gemakkelijk wat topkwaliteit grasmatten voor jouw gazon kosten, en bestel meteen online!

Graszoden Emmen, wij leveren kwaliteit!

In Emmen en wijde omgeving zijn wij leverancier van de beste kwaliteit graszoden. Wanneer je binnen korte tijd wilt kunnen genieten van een perfect gazon, zonder onkruid of kale plekken, zijn graszoden de perfecte oplossing.

Voordelen van graszoden

Gebruik maken van graszoden heeft diverse voordelen:

  • Meteen een mooie grasmat
  • Kinderen kunnen er al snel op spelen
  • Geen onkruid
  • Geen kale plekken

Grote leverancier in gemeente Emmen

In de gemeente Emmen is Graco Graszoden een van de grootste leveranciers. Wij hebben in Zwartemeer een grote kwekerij waar we zelf het gras opkweken.  We werken met moderne machines die zorgen voor een perfecte grasmat. We zijn dagelijks bezig met het jonge gras om te zorgen dat de graszoden van perfecte kwaliteit worden. Het gras wordt niet te vroeg ‘gesneden’, de kwaliteit en dichtheid moet voldoende zijn om in je tuin meteen een goed resultaat te geven.

Voordeel voor de regio Emmen

Wij verzenden onze graszoden door heel Nederland en ook in Duitsland hebben we veel klanten. Toch heb je als inwoner van Emmen voordeel, omdat je dicht bij ons bedrijf zit. Je kunt de graszoden namelijk bij ons afhalen, waardoor je geen verzendkosten betaalt.  Als je online bestelt, kun je aangeven dat je de zoden komt afhalen en dan vallen de verzendkosten weg. We maken vervolgens een afspraak wanneer je de graszoden komt ophalen in Zwartemeer.  Wil je liever toch laten bezorgen? Dat mag natuurlijk ook! Je kiest zelf de datum waarop de graszoden bij je worden geleverd.

Graszoden laten leggen

Wil je de graszoden laten leggen? Dat kunnen we ook voor je regelen. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je graag een prijs ontvangt voor het leggen van de graszoden. Dit doen we overigens vooral in de gemeente Emmen, dit  i.v.m. de lange reiskosten elders in het land.

Vragen over graszoden? Speciale wensen? Neem gerust contact met ons op.