Top kwaliteit graszoden 100% Hollands product

Graszoden van Graco: topkwaliteit!

Graco graszoden heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van graszoden en grasmatten. Wij hebben een groot perceel grond waarop wij alleen de hoogste kwaliteit gras kweken. Nu kan ook jij profiteren van onze ervaring en top kwaliteit grasmatten online bestellen!

Prijs voor uw graszoden bekijken

Bereken snel en gemakkelijk wat topkwaliteit grasmatten voor jouw gazon kosten, en bestel meteen online!

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling op het door jou aangegeven moment bij je af te leveren. Bij het bestellen geef je aan wanneer je de bestelling wilt ontvangen of afhalen. Dit is op het snelst de volgende dag, maar dit is niet altijd haalbaar en afhankelijk van de mogelijkheiden van onze transporteur en de weersomstandigheden. Bestel dus niet op het laatste moment!

Niet altijd lukt het ons echter om het aangegeven moment na te komen, soms zijn producten niet voorradig of hebben we zoveel aanvragen dat we op die dag niet voldoende graszoden kunnen verwerken en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Wanneer wij onze afspraken niet kunnen nakomen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten die voor jouw bestelling gelden zie je wanneer u het aantal m2 graszoden en uw postcode heeft opgegeven. Wanneer je de graszoden bij ons afhaalt hoef je uiteraard geen verzendkosten te betalen.

Levering verloopt via onze transporteur. De (exacte) tijd van aflevering is door planning en verkeer niet altijd te geven.