Top kwaliteit graszoden 100% Hollands product

Graszoden van Graco: topkwaliteit!

Graco graszoden heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van graszoden en grasmatten. Wij hebben een groot perceel grond waarop wij alleen de hoogste kwaliteit gras kweken. Nu kan ook jij profiteren van onze ervaring en top kwaliteit grasmatten online bestellen!

Prijs voor uw graszoden bekijken

Bereken snel en gemakkelijk wat topkwaliteit grasmatten voor jouw gazon kosten, en bestel meteen online!

Graszoden kopen

Als je meteen een mooie grasmat wilt, zonder te wachten, onkruid te moeten verwijderen en vogels die het graszaad oppikken, kies je voor graszoden. Graco Graszoden levert uitsluitend graszoden van de beste kwaliteit en dat tegen prima prijzen.

Graszoden kopen bij Graco heeft voordelen!

  • De beste kwaliteit graszoden voor prima prijzen
  • Jarenlange ervaring in het kweken van graszoden
  • Gratis deskundig advies bij je aankoop
  • Gemakkelijk en snel online graszoden kopen

Afhalen of laten bezorgen

Als je graszoden koopt bij Graco, dan kies je niet alleen voor de beste kwaliteit, maar ook voor gemak en flexibiliteit. Je kunt de graszoden bij ons afhalen, maar we bezorgen de graszoden ook op de dag dat je ze wilt ontvangen. Heb je speciale wensen? Wij denken graag mee en passen ons aan jouw wensen aan! Ook zijn wij gemakkelijk bereikbaar als je een vraag hebt.

Graszoden kopen en afhalen

De goedkoopste optie is het online kopen van graszoden en deze vervolgens af te halen bij ons bedrijf.  Je kunt  tijdens het bestelproces op onze site aangeven dat je de graszoden komt ophalen, waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen. We spreken  een datum en tijd af over wanneer je bij ons in Zwartemeer de graszoden kunt  afhalen. We kunnen aangeven wat voor type aanhanger nodig is voor de hoeveelheid graszoden die je hebt gekocht. Je kunt natuurlijk ook meerdere keren rijden als dat handiger is.

Graszoden kopen en laten bezorgen

We kunnen de graszoden ook bij je bezorgen op een dag dat het jou past. Tijdens het bestelproces op de site kun je aangeven waar en wanneer de graszoden bezorgd moeten worden . Uiteraard zijn er dan enige bezorgkosten, afhankelijk van het adres waar bezorgd moet worden.

Weten was het gaat kosten?

Voer de berekening bovenaan in de site uit en je weet snel voor welk bedrag je de graszoden kunt kopen. Heb je een vraag? Bel ons gerust of stuur een bericht via de site.