Top kwaliteit graszoden 100% Hollands product

Graszoden van Graco: topkwaliteit!

Graco graszoden heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van graszoden en grasmatten. Wij hebben een groot perceel grond waarop wij alleen de hoogste kwaliteit gras kweken. Nu kan ook jij profiteren van onze ervaring en top kwaliteit grasmatten online bestellen!

Prijs voor uw graszoden bekijken

Bereken snel en gemakkelijk wat topkwaliteit grasmatten voor jouw gazon kosten, en bestel meteen online!

Graszoden te koop

Van het ene op het andere moment een keurig net gazon. Dat is nu voor iedereen mogelijk met de graszoden van Graco. Onze graszoden zijn nu ook online te koop, waardoor het bestellen nog makkelijker is geworden.

Hoogste kwaliteit graszoden

Graco is al tientallen jaren actief in de verkoop van graszoden in Drenthe. We zijn gevestigd in Zwartemeer, waar we een grote kwekerij hebben. In al die jaren hebben we de kwaliteit steeds verder kunnen verbeteren, waardoor we met trots kunnen zeggen dat we topkwaliteit graszoden te koop hebben voor prima prijzen. Nooit hebben we hogere winst vóór kwaliteit laten gaan en vele vaste klanten in heel het land en ook de buurlanden weten ons hierdoor steeds weer te vinden.

Voor iedereen te koop

Wij leveren niet alleen aan grote bedrijven, maar ook aan particulieren. Als je in de buurt woont van Zwartemeer, dus bijvoorbeeld Emmen, Klazienaveen, Emmercompascuum kun je de online gekochte graszoden ook bij ons bedrijf komen ophalen. Dat scheelt verzendkosten en het ophalen kan op een moment dat het jou uitkomt, dus bijvoorbeeld ook ‘s avonds of op zaterdag. Natuurlijk kunnen de graszoden ook gewoon worden verzonden, ook dan kun je aangeven op welke dag er bezorgd kan worden.

Voordelen van Graszoden van Graco

  • De beste kwaliteit graszoden die te koop is
  • Eerlijk Hollands product
  • Snel een mooi strak gezon
  • Geen onkruid of kale plekken

Meer weten?

Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. Wil je meteen bestellen? Dan kun je bovenaan in de site het aantal m2 graszoden invullen en je postcode. Vervolgens kan er gemakkelijk en snel besteld worden en betalen kan veilig via iDeal.