Top kwaliteit graszoden 100% Hollands product

Graszoden van Graco: topkwaliteit!

Graco graszoden heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van graszoden en grasmatten. Wij hebben een groot perceel grond waarop wij alleen de hoogste kwaliteit gras kweken. Nu kan ook jij profiteren van onze ervaring en top kwaliteit grasmatten online bestellen!

Prijs voor uw graszoden bekijken

Bereken snel en gemakkelijk wat topkwaliteit grasmatten voor jouw gazon kosten, en bestel meteen online!

Grasmatten

Geen maanden lang willen wachten tot je eindelijk een mooi gazon hebt? En dan nog behelpen met onkruiden en kale plekken? Gebruik dan grasmatten!

Grasmatten geven meteen een mooi gazon!

Het is de oplossing voor iedereen die meteen wil genieten van een mooi gazon in topconditie. Voor iedereen beschikbaar en nu zelfs gemakkelijk online te bestellen. Wij zijn al vele jaren actief in het kweken van topkwaliteit grasmatten en leveren deze in heel Nederland en Duitsland. Grasmatten kan iedereen, die een beetje kan tuinieren en wat tijd heeft, zelf gemakkelijk leggen.  Meteen na het leggen heb je al een mooi gazon en na een paar weken, wanneer de voegen niet meer te zien zijn, heb je een perfecte grasmat! Dit in tegenstelling tot het gebruik van graszaad, dat natuurlijk wat goedkoper is, maar zelfs met veel meer tijd en aandacht nog niet zo’n mooi gazon geeft en zéker niet in zo’n korte tijd!

Hoe werkt het leggen van grasmatten?

Het beste resultaat krijg je zoals altijd met enige voorbereiding. Bestel via onze website de grasmatten online en kies welke dag je deze wilt ontvangen. Wij zorgen dat de grasmatten op de juiste dag bij je worden geleverd of je haalt ze zelf bij ons op.

Voor het leggen moet de ondergrond worden klaargemaakt. Frees of spit een eventueel oud gazon goed om en zorg voor een stevige ondergrond die ook goed vlak is. Eventueel kan de grond ook worden bemest. De grasmatten rol je vervolgens uit op de grond en plaatst deze zo strak mogelijk tegen elkaar aan. Snijden van de grasmatten kan met een schop of mes.

Na het leggen van de grasmatten moet het gazon een week dagelijks goed gesproeid worden. Daarna kun je voor het eerst maaien en zul je na enkele weken niet meer zien dat het gazon uit grasmatten bestaat! Een perfect strak gazon blijft over!

Grasmatten van Graco

Wij hebben tientallen jaren ervaring in grasmatten. Onze manier van kweken hebben we steeds verder verbeterd, waardoor onze grasmatten van absolute topkwaliteit zijn.  Voor iedereen zijn onze grasmatten nu ook online te koop. Bereken eenvoudig de prijs aan de hand van het aantal m2 en de postcode, betaal gemakkelijk en veilig online via iDeal of Paypall en de grasmatten worden geleverd op de dag dat je ermee aan de slag wilt!