Top kwaliteit graszoden 100% Hollands product

Graszoden van Graco: topkwaliteit!

Graco graszoden heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van graszoden en grasmatten. Wij hebben een groot perceel grond waarop wij alleen de hoogste kwaliteit gras kweken. Nu kan ook jij profiteren van onze ervaring en top kwaliteit grasmatten online bestellen!

Prijs voor uw graszoden bekijken

Bereken snel en gemakkelijk wat topkwaliteit grasmatten voor jouw gazon kosten, en bestel meteen online!

Retourbeleid

Bedenktijd/retour voor producten anders dan graszoden

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Graszoden kunnen niet retour worden genomen, producten die u extra besteld wel mits in originele staat.

Je hebt na annulering (door contact met ons op te nemen) nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag van de terug gestuurde producten gecrediteerd, de verzendkosten niet omdat deze bij de graszoden horen. De kosten voor retour van je huis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@gracograszoden.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Speciaal voor u gemaakte producten en de graszoden kunnen niet terug

De Graszoden en eventuele producten die u via deze webwinkel koopt en speciaal voor jou zijn gemaakt of aangepast kunnen niet worden teruggenomen. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Formulier herroepping

Download hier Formulier herroeping.