Top kwaliteit graszoden 100% Hollands product

Graszoden van Graco: topkwaliteit!

Graco graszoden heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van graszoden en grasmatten. Wij hebben een groot perceel grond waarop wij alleen de hoogste kwaliteit gras kweken. Nu kan ook jij profiteren van onze ervaring en top kwaliteit grasmatten online bestellen!

Prijs voor uw graszoden bekijken

Bereken snel en gemakkelijk wat topkwaliteit grasmatten voor jouw gazon kosten, en bestel meteen online!

Graszoden bestellen, snel en makkelijk!

Als je in weinig tijd een mooi gazon wilt, is het gebruik van graszoden de beste oplossing. Het gras wordt door ons gekweekt en bevat geen onkruid en is van de hoogste kwaliteit. Als het gras oud genoeg is, snijden we dit en maken er goed hanteerbare rollen van. Deze rollen zijn op een vlakke ondergrond makkelijk af te rollen, zodat er een strak gazon van topkwaliteit ontstaat.

Graszoden bestellen kan nu online!

Om het voor jou als klant nog makkelijker te maken, kunnen onze graszoden nu via onze website worden besteld. Als je bovenaan de pagina aangeeft hoeveel m2 graszoden je nodig hebt en in welk postcodegebied je woont, kunnen we in een paar seconden berekenen voor welke prijs je de graszoden bij ons kunt bestellen.

Bestelproces

Nadat je weet voor welke prijs we de graszoden kunnen leveren, kun je gemakkelijk de bestelling voortzetten. We hebben natuurlijk je naam en adres nodig om de bestelling in behandeling te nemen. Als je wilt, kun je een account maken om een volgende keer sneller te kunnen bestellen, maar dat hoeft niet. Je kunt ook gewoon eenmalig graszoden bestellen zonder een account. Je kiest zelf wanneer de graszoden worden bezorgd (kan binnen enkele dagen) of je kiest ervoor om ze af te halen bij ons bedrijf in Zwartemeer. Vervolgens kun je gemakkelijk en veilig betalen via iDeal.

Meteen graszoden bestellen

Vul boven in de site het aantal m2 en je postcode in en je bestelling kan binnen een paar minuten een feit zijn!