Top kwaliteit graszoden 100% Hollands product

Graszoden van Graco: topkwaliteit!

Graco graszoden heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van graszoden en grasmatten. Wij hebben een groot perceel grond waarop wij alleen de hoogste kwaliteit gras kweken. Nu kan ook jij profiteren van onze ervaring en top kwaliteit grasmatten online bestellen!

Prijs voor uw graszoden bekijken

Bereken snel en gemakkelijk wat topkwaliteit grasmatten voor jouw gazon kosten, en bestel meteen online!

Graszoden kopen in Drenthe

Je wilt graszoden kopen in je eigen buurt. Dat is een compliment waard, want kopen in de eigen buurt gebeurt helaas steeds minder. Wij zijn van mening dat bedrijven in de regio elkaar kunnen versterken en doen daarom veel zaken met bedrijven in Drenthe.

Graszoden kopen in Drenthe

In Drenthe is Graco Graszoden de beste keuze wanneer je gaat voor kwaliteit. Wij zijn al tientallen jaren actief in de verkoop van graszoden. In al die jaren hebben wij onze expertise steeds verder verbeterd en daarom kunnen wij graszoden van zeer hoge kwaliteit leveren. Onze kwekerij is gevestigd in Zwartemeer. Hier hebben we vele hectares goede landbouwgrond, waarop we onze graszoden kweken. Een puur Drents product dus!

Nuchtere Drenten!

De term nuchtere Drenten past precies bij ons. Wij zijn een klein familiebedrijf en zijn ‘groot’ geworden door gewoon normaal te doen en hard te werken. De kwaliteit van het product is voor ons het belangrijkste en hier hebben we ons altijd volop voor ingezet. Hierdoor weten vele bedrijven en particulieren in Drenthe ons te vinden. Ben jij ook een nuchtere Drent en heb je graszoden nodig? Je kunt op onze site gemakkelijk berekenen voor welk bedrag je bij ons graszoden kunt kopen. Een eerlijke prijs voor een eerlijk product. Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dan kun je ons het beste even bellen of mailen voor een passend aanbod.

Graszoden ophalen in Drenthe

Wil je de graszoden zelf komen ophalen? Dat is bij ons geen probleem. Je kunt ze gewoon via de site bestellen en dan aangeven dat je ze komt ophalen. We maken vervolgens een afspraak over wanneer de graszonden klaarstaan.

Bezorgen

Ook het bezorgen binnen en buiten Drenthe is geen probleem! Bestel de graszoden gerust via onze site en wij zorgen dat ze op het afgesproken moment worden afgeleverd.